Het team

Ademcoaching is opgericht door Petra van Spellen en Walter Westgeest.

Petra van Spellen

In haar werk onderscheidt Petra zich door het creëren van een veilige vertrouwde en warme omgeving. Met haar oprechte aandacht ondersteunt ze vanuit liefde haar cliënten tijdens elke unieke ademreis. Ze heeft haar eigen pad bewandeld via een transformationele coachopleiding gevolgd door een klassieke yogaopleiding en vanuit daar de kracht van ademhalingsoefeningen ontdekt. Deze mooie elementen brengt ze samen in de ademyogasessies. Een ademsessie van Petra betekent een begeleiding terug naar je bron, je essentie om in rust en verbinding te zijn.

Petra is eigenaar van House of Ukiyo in Laren (NH)

Walter Westgeest

Tijdens de retraite ligt de focus van Walter op het begeleiden van adem en koude-training. In Nederland heeft hij een ademcoach praktijk (AdemFlow.com) waar hij vooral werkt met de bewust verbonden ademtechniek. Zeven jaar geleden begon hij zelf met koude training en bewust ademen. Na een intensieve opleiding tot allround ademcoach helpt Walter mensen met uiteenlopende klachten als burn-out, angst- en paniekstoornissen en ‘gewoon’ stress.

Maar ook wordt geademd op focus, minder controle en meer flow. “Het bijzondere van ademwerk is dat adem je feilloos aangeeft hoe je er op staat. Ook als je de oorzaak van een gevoel niet weet of kunt benoemen helpt de juiste ademhalingsoefening tot verbinding met jezelf.” Thuiskomen bij jezelf staat voor hem centraal.